SOBRE CABALLOL

CONFORT I BENESTAR A CASA TEVA

Des de fa més de 60 anys a Caballol ens hem especialitzat en tendals, pèrgoles, tapisseria, cortines i roba de la llar. Ens encanta transformar els espais i veure com els nostres clients gaudeixen de casa seva.
SOMFY® EXPERT

QUE VIURE A CASA SIGUI MÉS FÀCIL I CÒMODE

Estem al dia de les últimes tendències i les novetats del mercat. Per això des del primer moment en que la motorització es va posar a l’abast de tothom, vam tenir molt clar que havíem de ser Somfy® Expert, un grup de professionals formats i acreditats per Somfy®.

AMB SOMFY® CONTROLA CASA TEVA DES DEL MÒBIL

Les motoritzacions juntament amb la domòtica, garanteixen el control de les persianes, les cortines, els tendals, les mosquiteres,… però exactament, per a què serveix?

Posem el cas que és un dia de pluja i t’has deixat el tendal obert i totes les persianes ben amunt. Amb l’aplicació mòbil SOMFY® pots fer que les persianes baixin i que el tendal es reculli.

I quan marxes de vacances? A ningú li agrada donar la sensació que no hi ha ningú a casa. Gràcies a la domòtica podem programar que les persianes de les habitacions s’obrin primer i després les de la cuina. I a l’hora de dormir, que tot quedi ben tancat.

CONFORT
 • Gestiona fàcilment casa teva amb el mòbil gràcies a l’App TaHoma i des de qualsevol lloc.
 • Gaudeix de la terrassa tots els dies de l’any, a l’estiu protegint-te del sol i a l’hivern aprofitant el calor del sol.
 • Mou les persianes més pesades sense esforç.
ESTALVIA
 • Redueix els costos innecessaris i estalvia en la factura de la llum creant escenaris des de TaHoma mitjançant sensors.
 • Aconsegueix una gestió eficient de la temperatura i la il·luminació que implicarà estalvi energètic i sostenibilitat.
SEGURETAT
 • Amb l’App TaHoma pots estar segur i saber que tot funciona correctament, des de qualsevol lloc coneix l’estat de cada punt connectat.
 • I tot i estar de vacances, els teus tendals, persianes i cortines podran estar obertes durant el dia i tancades durant la nit.
FÀCIL
 • L’App TaHoma és intuïtiva i senzill d’utilitzar: pots modificar de forma ràpida les funcions.
 • Oblidat de fer obres i guanya temps sense necessitat de modificar la instal·lació elèctrica de casa teva.
MEDI AMBIENT

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT, EL FUTUR DE TOTS

Com a empresa hem apostat per les energies renovables instal·lant plaques solars a les nostres instal·lacions.

A més apostem per oferir teixits reciclables tant en cortines com en tendals, com és el teixit GREEN de Sauleda, que és el primer teixit que neteja i purifica l’aire mitjançant fotocatàlisi. Els teixits tractats amb aquets acabats, dissenyats per Sauleda i Pureti, eliminen contaminants com NOx, SOx i VOCs fins a un 55% segons les proves de laboratori. Els teixits GREEN tenen un efecte auto-netejador i de reducció de les floridures.

RESOLEM LES TEVES QÜESTIONS

PARLAR DE TU A TU, I VISITANT L’ESPAI

Cada client, cada espai i cada necessitat és diferent. Per això que visitem els espais per oferir les millors solucions. Treballem amb propostes fetes a mida, perquè sabem que un centímetre amunt o avall sí és important. Després de cada visita fem arribar la nostra proposta i un cop el client l’accepta, ens hi posem a treballar!

PROJECTES CLAUS EN MÀ

En els projectes de claus en mà, ens encarreguem de tot. Així que quan arribis a casa, tot estarà muntat i a lloc. Aquest procés és perfecte per a segones residències, ja que d’aquesta manera no caldrà que et demanis un dia de festa per obrir-nos la porta. Concretarem amb tu quin dia hi anirem i ho organitzarem tot per a que estigui llest quan tornis el cap de setmana.

SERVEIS INTEGRALS PER PROFESSIONALS I PARTICULARS

MÉS DE 60 ANYS COM A PROFESSIONALS DEL SECTOR

Com la majoria de negocis, vam començar amb una petita botiga, la nostra d’entapissat de sofàs, butaques i cadires. El treball en equip i les ganes de proposar millors solucions als nostres clients, ens han portat al dia d’avui.

SOM TERCERA GENERACIÓ!

Ha passat molt de temps des de que en Jaume Caballol obrís el primer taller al 1959. Avui, som les dues següents generacions les estem al front de l’empresa familiar.

Al capdavant del taller i tècnics de projectes, en Josep i en Gerard, fill i net respectivament d’en Jaume.

A la botiga i responsable dels projectes d’interior i decoració, la Rosa, dona d’en Josep.

TALLER I BOTIGA PRÒPIA

AMPLIAR I DETALLER AQUESTA EXPLICACIÓ –> Ara comptem amb una botiga molt més gran al carrer del Progrés de Ripoll especialitzada en roba de la llar, cortines i exposició de protecció solar. Mentre que al taller de la C-17, entre Campdevànol i Ripoll, confeccionem tots els projectes a mida.

INSTAL·LADORS FORMATS

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing

REPARACIÓ I MANTENIMENT

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing

JOSEP CABALLOL

Tècnic de projectes i muntatge

ROSA CLAPERA

Disseny i administració

GERARD CABALLOL

Tècnic de projectes i muntatge

Necessitava unes cortines que sobre tot fossin pràctiques. Ara tinc unes cortines que m’encanten, que sempre queden ben posades i que combinen amb tota la llar. Sort de la Rosa que va tenir molta paciència i va encertar al 100% amb la seva proposta.

Lara, Ripoll

DEMANA’NS EL TEU PRESSUPOST A MIDA SENSE COMPROMÍS

Sabem que triar de vegades no és fàcil, per això si tens qüestions o si vols que valorem el projecte que tens en ment, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.


  Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractament: Tendals i Entapissats Caballol, SL. i Caballol-Clapera, SL.
  Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.
  Més informació a la nostra política de protecció de dades.
  * Camps obligatoris