Condicions de compra

L’adquisició de qualssevol dels productes comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicables en adquirir determinats productes.

Ens reservem el dret a cancel·lar el compte d’accés d’un client si es detecten actes fraudulents, especulatius o de mala fe en la utilització d’aquest servei.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de l’adquisició de qualsevol dels productes oferts.

 

Els nostres productes

Els productes poden variar lleugerament de les imatges mostrades. Tot i que hem fet tots els esforços possibles per mostrar els colors amb precisió, no podem garantir que la visualització dels colors d’un dispositiu reflecteixi amb precisió el color dels productes.

 

Preu

Els preus que es mostren en el nostre lloc web inclouen l’IVA (21%) i es mostren en euros (€). Prenem totes les precaucions per garantir que el preu del producte que es mostra és el correcte. Quan el preu sigui diferent per algun error tipogràfic ens posarem en contacte per correu electrònic abans de procedir a l’enviament del producte.

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu.

 

Disponibilitat dels productes

Quan els articles no estiguin disponibles per algun motiu, s’indicarà en el nostre lloc web. Heu de tenir en compte que podem retirar articles de la venda en cas que ens quedem sense existències o per qualsevol altre motiu i podem fer-ho en qualsevol moment i sense previ avís.

En el cas que algun producte no estigui disponible, ho comunicarem el més aviat possible a través de les dades proporcionades per tal que, a la vostra elecció, pugueu substituir-lo per un altre o bé rescindir la vostra compra.

 

Pagament

Oferim la possibilitat d’efectuar el pagament amb targeta Visa i Mastercard o Bizum.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l’entitat bancària corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades a l’efectuar el pagament amb targeta de crèdit.

Les dades de la targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades d’aquesta web, sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) de la nostra entitat financera mitjançant la seva Passarel·la de Pagament Segur.

No s’accepta el pagament per transferència bancària ni contra reemborsament.

 

Condicions de lliurament

Es rebrà un correu electrònic confirmant l’enviament i, depenent de l’agència de transports, es pot rebre un correu electrònic o SMS per separat que detallarà com seguir la teva comanda.

Si l’enviament dels productes s’endarrereix per alguna raó fora del nostre control, ens posarem en contacte el més aviat possible per informar-vos, i prendrem mesures per minimitzar l’efecte de l’endarreriment. Sempre que ho fem, no serem responsables dels retards ocasionats.

Per norma general les comandes a la península són lliurades en un termini de 48/72 hores (dies hàbils) des de la data de pagament.

També pots recollir la teva comanda a la nostra botiga del c.progrés,14 de Ripoll en horari comercial.

 

Despeses d’enviament

Enviament gratuït: comanda mínima 60€ (base imposable) a la península
Enviaments fora de la península o internacional consultar cost a caballolinteriors@tendalscaballol.com

 

Devolucions

Si es vol tornar un producte un cop rebut, en cas de no ser satisfactori, es disposa de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda per retornar la mercaderia.

Es notificarà a caballolinteriors@tendalscaballol.com i no s’acceptaran devolucions sense la seva bossa original o en mal estat i la seva factura.
El producte s’haurà de retornar a Caballol-Clapera c.progrés,14 – 17500 Ripoll i els ports aniran a càrrec del client.

En el cas que la comanda arribi en condicions defectuoses o la comanda sigui errònia, si us plau, contacta amb nosaltres per correu electrònic a caballolinteriors@tendalscaballol.com al més aviat possible. Només en aquests casos, enviarem una empresa de transport per recollir la mercaderia sense cap cost addicional per al client.

Molt important, comprova l’estat del paquet abans de signar l’albarà del transportista i anota qualsevol anomalia que detectis. No podem responsabilitzar-nos ni acceptar reclamacions per aquest motiu si no es deixa constància escrita o imatge que serveixi de prova documental.